Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt300g210kcal7.8g19.5g9.6g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Arla Apetina Feta 3%150g165kcal27g3g4.5g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g1770kcal184.8g49.4g88.4g3.4g
Valittu annoskoko795g885kcal92.4g24.7g44.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna398g443kcal46.2g12.4g22.1g0.9g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367211