Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)100g358kcal14g70g2.2g5g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 400g552kcal75g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g225g608kcal21.2g103.5g10.4g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2090g3911kcal223.6g358.6g171.6g30.6g
Valittu annoskoko1045g1955kcal111.8g179.3g85.8g15.3g
Annoskoko puolitettuna523g978kcal55.9g89.7g42.9g7.7g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657