Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g105g362kcal22g66.1g1g16.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g41g358kcal0g0g40.5g0g
Sieni tatti, hapero 450g124kcal8.2g13g2.2g8.5g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g45g133kcal3g26.1g1.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g105g413kcal33.6g0g30.4g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2766g3941kcal156.6g257.6g244g63g
Valittu annoskoko1383g1971kcal78.3g128.8g122g31.5g
Annoskoko puolitettuna692g985kcal39.2g64.4g61g15.8g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144