Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g140g483kcal29.4g88.2g1.4g22.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g54g477kcal0g0g54g0g
Sieni tatti, hapero 600g166kcal11g17.4g3g11.4g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g60g178kcal4g34.8g2.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g140g551kcal44.8g0g40.6g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3688g5255kcal209.2g343.6g325.6g84.4g
Valittu annoskoko1844g2627kcal104.6g171.8g162.8g42.2g
Annoskoko puolitettuna922g1314kcal52.3g85.9g81.4g21.1g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144