Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 425g124kcal4g19.1g1.7g8.1g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g175g604kcal36.7g110.2g1.7g28g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g68g597kcal0g0g67.5g0g
Sieni tatti, hapero 750g207kcal13.7g21.7g3.7g14.2g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g75g222kcal5g43.5g2.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)500g800kcal13.5g13.5g75g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g175g688kcal56g0g50.7g0g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4610g6568kcal261.2g429.2g406.8g105.2g
Valittu annoskoko2305g3284kcal130.6g214.6g203.4g52.6g
Annoskoko puolitettuna1153g1642kcal65.3g107.3g101.7g26.3g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144