Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 510g149kcal4.8g23g2g9.7g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g210g725kcal44.1g132.3g2.1g33.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g81g716kcal0g0g81g0g
Sieni tatti, hapero 900g249kcal16.5g26.1g4.5g17.1g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g90g266kcal5.9g52.2g3.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)600g960kcal16.2g16.2g90g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g210g826kcal67.2g0g60.9g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5532g7882kcal313.6g515.4g488.2g126.4g
Valittu annoskoko2766g3941kcal156.8g257.7g244.1g63.2g
Annoskoko puolitettuna1383g1971kcal78.4g128.9g122.1g31.6g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144