Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 595g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g245g845kcal51.4g154.3g2.4g39.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g95g835kcal0g0g94.5g0g
Sieni tatti, hapero 1050g290kcal19.2g30.4g5.2g19.9g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g105g311kcal6.9g60.9g3.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)700g1120kcal18.9g18.9g105g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g245g964kcal78.4g0g71g0g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6454g9196kcal365.6g601g569.6g147.4g
Valittu annoskoko3227g4598kcal182.8g300.5g284.8g73.7g
Annoskoko puolitettuna1614g2299kcal91.4g150.3g142.4g36.9g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144