Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g280g966kcal58.8g176.4g2.8g44.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g108g955kcal0g0g108g0g
Sieni tatti, hapero 1200g332kcal22g34.8g6g22.8g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g120g355kcal7.9g69.6g4.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g280g1102kcal89.6g0g81.2g0g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7376g10509kcal418g687.2g651g168.4g
Valittu annoskoko3688g5255kcal209g343.6g325.5g84.2g
Annoskoko puolitettuna1844g2627kcal104.5g171.8g162.8g42.1g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144