Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 765g224kcal7.2g34.4g3.1g14.5g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g315g1087kcal66.1g198.4g3.1g50.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g122g1074kcal0g0g121.5g0g
Sieni tatti, hapero 1350g373kcal24.7g39.1g6.7g25.6g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g135g400kcal8.9g78.3g5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)900g1440kcal24.3g24.3g135g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g315g1239kcal100.8g0g91.3g0g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8298g11823kcal470.2g772.8g732.4g189.4g
Valittu annoskoko4149g5912kcal235.1g386.4g366.2g94.7g
Annoskoko puolitettuna2075g2956kcal117.6g193.2g183.1g47.4g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144