Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g35g121kcal7.3g22g0.3g5.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g14g119kcal0g0g13.5g0g
Sieni tatti, hapero 150g42kcal2.7g4.3g0.7g2.8g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g15g44kcal1g8.7g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g35g138kcal11.2g0g10.1g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana922g1314kcal52g85.6g81.2g21g
Valittu annoskoko461g657kcal26g42.8g40.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna231g328kcal13g21.4g20.3g5.3g
Arvot/100g100g143kcal5.6g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144