Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 850g249kcal8g38.3g3.4g16.2g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g350g1208kcal73.5g220.5g3.5g56g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g135g1193kcal0g0g135g0g
Sieni tatti, hapero 1500g415kcal27.4g43.5g7.5g28.5g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g150g444kcal9.9g87g5.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1000g1600kcal27g27g150g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g350g1377kcal112g0g101.5g0g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9220g13137kcal522.4g859g814g210.8g
Valittu annoskoko4610g6568kcal261.2g429.5g407g105.4g
Annoskoko puolitettuna2305g3284kcal130.6g214.8g203.5g52.7g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144