Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rahkapannacotta

Liota liivatelehdet pehmeiksi kylmässä vedessä.

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon raha sekä van. sok, makeutusaine, sitruunamehu ja raastettu kuri (eli puolikkaasta sitruunasta) joukkoon.

Sulata liivatelehdet tilkassa kuumaa vettä.

ja sekoita ohuena nauhana muuhun seokseen.

Jaa annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.

Tarjoa seurana marjoja.

Kattiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Liivatelehti, gelatiini2g7kcal1.7g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g63g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Vaniljakastike hyla Valio 250g63g100kcal3g10g5.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g306kcal23.2g27.8g11.6g0.2g
Valittu annoskoko129g153kcal11.6g13.9g5.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna65g76kcal5.8g7g2.9g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9g10.8g4.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=36816