Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen334g67kcal2g12.7g1g4.7g
Tomaattimurska 668g196kcal3.7g35.4g1.3g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g924kcal14.8g106.6g42.4g37.6g
Valittu annoskoko1104g462kcal7.4g53.3g21.2g18.8g
Annoskoko puolitettuna552g231kcal3.7g26.7g10.6g9.4g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216