Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Sipuli 92g28kcal1.1g4.4g0.2g1.6g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen417g83kcal2.5g15.9g1.3g5.8g
Tomaattimurska 834g245kcal4.7g44.2g1.7g15.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g1155kcal18.8g133.4g53.4g47.2g
Valittu annoskoko1380g578kcal9.4g66.7g26.7g23.6g
Annoskoko puolitettuna690g289kcal4.7g33.4g13.4g11.8g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216