Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen501g100kcal3g19g1.5g7g
Tomaattimurska 1001g294kcal5.6g53.1g2g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g1386kcal22.6g160g63.6g56.4g
Valittu annoskoko1656g693kcal11.3g80g31.8g28.2g
Annoskoko puolitettuna828g347kcal5.7g40g15.9g14.1g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216