Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 33g289kcal0g0g32.7g0g
Sipuli 129g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen584g117kcal3.5g22.2g1.8g8.2g
Tomaattimurska 1168g343kcal6.5g61.9g2.3g22.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g1617kcal26.2g186.6g74.4g66g
Valittu annoskoko1932g809kcal13.1g93.3g37.2g33g
Annoskoko puolitettuna966g404kcal6.6g46.7g18.6g16.5g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216