Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 37g331kcal0g0g37.4g0g
Sipuli 147g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen668g134kcal4g25.4g2g9.3g
Tomaattimurska 1335g393kcal7.5g70.8g2.7g25.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g1848kcal30g213.4g85g75.2g
Valittu annoskoko2208g924kcal15g106.7g42.5g37.6g
Annoskoko puolitettuna1104g462kcal7.5g53.4g21.3g18.8g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216