Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42.1g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen751g150kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Tomaattimurska 1502g442kcal8.4g79.6g3g28.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g2079kcal33.8g239.8g95.6g84.6g
Valittu annoskoko2484g1040kcal16.9g119.9g47.8g42.3g
Annoskoko puolitettuna1242g520kcal8.5g60g23.9g21.2g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216