Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Sipuli 18g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen83g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g231kcal3.6g26.6g10.6g9.6g
Valittu annoskoko276g116kcal1.8g13.3g5.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna138g58kcal0.9g6.7g2.7g2.4g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216