Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Sipuli 184g56kcal2.3g8.8g0.4g3.1g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen834g167kcal5g31.7g2.5g11.7g
Tomaattimurska 1669g491kcal9.3g88.4g3.3g31.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g2310kcal37.4g266.6g106.2g94.2g
Valittu annoskoko2760g1155kcal18.7g133.3g53.1g47.1g
Annoskoko puolitettuna1380g578kcal9.4g66.7g26.6g23.6g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216