Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.2g0.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana827g346kcal5.6g40g16g14.2g
Valittu annoskoko414g173kcal2.8g20g8g7.1g
Annoskoko puolitettuna207g87kcal1.4g10g4g3.6g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216