Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g160g437kcal32g1.6g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1607g2932kcal256.6g87.6g171.2g8.4g
Valittu annoskoko804g1466kcal128.3g43.8g85.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna402g733kcal64.2g21.9g42.8g2.1g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233