Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka65g468kcal0.7g0.7g52g0g
Liivatelehti, gelatiini3g11kcal2.6g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g125g80kcal13.8g5g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g15g60kcal0g15g0g0g
Mansikka 250g116kcal1.3g21g0.5g4.8g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g120g482kcal9.6g73.2g20.4g4.4g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g100g210kcal3g5g20g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g50g264kcal4.6g30g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g3382kcal71.2g299.8g213.4g18.4g
Valittu annoskoko728g1691kcal35.6g149.9g106.7g9.2g
Annoskoko puolitettuna364g846kcal17.8g75g53.4g4.6g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316