Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Oliiviöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Herne 350g241kcal17.7g32.8g1.4g10.8g
Kuohukerma,valio,2dl350g1190kcal7g10.5g122.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.3kcal0.1g0.6g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g263g735kcal42g2.6g60.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3878g5505kcal143g133.4g472.6g35.2g
Valittu annoskoko1939g2753kcal71.5g66.7g236.3g17.6g
Annoskoko puolitettuna970g1376kcal35.8g33.4g118.2g8.8g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368327