Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Herne 500g345kcal25.3g46.8g2g15.5g
Kuohukerma,valio,2dl500g1700kcal10g15g175g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.1g0.8g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g375g1050kcal60g3.8g86.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5540g7865kcal204.2g190.4g675.2g50.2g
Valittu annoskoko2770g3933kcal102.1g95.2g337.6g25.1g
Annoskoko puolitettuna1385g1966kcal51.1g47.6g168.8g12.6g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368327