Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g63g35kcal3.8g1.9g1.3g63.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 300g190kcal9g14.4g10.5g0g
Oliiviöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.9g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)120g120kcal19.2g1.2g3.6g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)300g240kcal6.3g39g4.8g11.1g
Ketsuppi, Pirkka90g96kcal0.9g22.5g0g1.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)45g86kcal0.2g20.3g0.3g1.8g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g150g496kcal40.5g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g5061kcal242.4g200.6g361g154.2g
Valittu annoskoko1494g2530kcal121.2g100.3g180.5g77.1g
Annoskoko puolitettuna747g1265kcal60.6g50.2g90.3g38.6g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458