Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g105g58kcal6.3g3.2g2.1g105.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 501g317kcal15g24g17.5g0g
Oliiviöljy 150g1328kcal0g0g150.2g0g
Kananmuna kuoreton 551g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)200g200kcal32g2g6g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)501g400kcal10.5g65.1g8g18.5g
Ketsuppi, Pirkka150g161kcal1.5g37.5g0g1.8g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)75g143kcal0.4g33.8g0.5g3g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g250g826kcal67.6g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4980g8435kcal404.2g334.6g601.6g256.8g
Valittu annoskoko2490g4217kcal202.1g167.3g300.8g128.4g
Annoskoko puolitettuna1245g2109kcal101.1g83.7g150.4g64.2g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458