Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g126g69kcal7.6g3.8g2.5g126.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 601g380kcal18g28.8g21g0g
Oliiviöljy 180g1593kcal0g0g180.2g0g
Kananmuna kuoreton 661g942kcal82.6g2g67.7g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)240g240kcal38.4g2.4g7.2g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)601g481kcal12.6g78.1g9.6g22.2g
Ketsuppi, Pirkka180g193kcal1.8g45g0g2.2g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)90g171kcal0.5g40.5g0.5g3.6g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g300g991kcal81.1g0g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g10122kcal485.2g401.2g721.6g308.2g
Valittu annoskoko2988g5061kcal242.6g200.6g360.8g154.1g
Annoskoko puolitettuna1494g2530kcal121.3g100.3g180.4g77.1g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458