Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g147g81kcal8.8g4.4g2.9g147.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 701g443kcal21g33.6g24.5g0g
Oliiviöljy 210g1859kcal0g0g210.2g0g
Kananmuna kuoreton 771g1100kcal96.3g2.3g79g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)280g280kcal44.8g2.8g8.4g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)701g561kcal14.7g91.1g11.2g25.9g
Ketsuppi, Pirkka210g225kcal2.1g52.6g0g2.5g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)105g200kcal0.5g47.3g0.6g4.2g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g350g1156kcal94.6g0g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6972g11809kcal565.6g468.2g841.8g359.4g
Valittu annoskoko3486g5904kcal282.8g234.1g420.9g179.7g
Annoskoko puolitettuna1743g2952kcal141.4g117.1g210.5g89.9g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458