Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g168g93kcal10.1g5g3.4g168.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 801g507kcal24g38.4g28g0g
Oliiviöljy 240g2125kcal0g0g240.2g0g
Kananmuna kuoreton 881g1257kcal110.1g2.6g90.3g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)320g320kcal51.3g3.2g9.6g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)801g641kcal16.8g104.1g12.8g29.6g
Ketsuppi, Pirkka240g257kcal2.4g60.1g0g2.9g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)120g228kcal0.6g54.1g0.7g4.8g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g400g1321kcal108.1g0g96.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g13495kcal646.8g535g962.2g411g
Valittu annoskoko3984g6748kcal323.4g267.5g481.1g205.5g
Annoskoko puolitettuna1992g3374kcal161.7g133.8g240.6g102.8g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458