Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g189g104kcal11.4g5.7g3.8g189.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 901g570kcal27g43.2g31.5g0g
Oliiviöljy 270g2390kcal0g0g270.3g0g
Kananmuna kuoreton 991g1414kcal123.9g3g101.6g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)360g360kcal57.7g3.6g10.8g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)901g721kcal18.9g117.1g14.4g33.3g
Ketsuppi, Pirkka270g289kcal2.7g67.6g0g3.2g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)135g257kcal0.7g60.8g0.8g5.4g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g451g1487kcal121.6g0g108.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8964g15183kcal727.8g602g1082.6g462.2g
Valittu annoskoko4482g7591kcal363.9g301g541.3g231.1g
Annoskoko puolitettuna2241g3796kcal182g150.5g270.7g115.6g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458