Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g210g116kcal12.6g6.3g4.2g210.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1001g633kcal30g48g35g0g
Oliiviöljy 300g2656kcal0g0g300.3g0g
Kananmuna kuoreton 1101g1571kcal137.6g3.3g112.9g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)400g400kcal64.1g4g12g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)1001g801kcal21g130.1g16g37g
Ketsuppi, Pirkka300g321kcal3g75.1g0g3.6g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)150g285kcal0.8g67.6g0.9g6g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g501g1652kcal135.1g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9960g16869kcal808.4g668.8g1202.8g513.6g
Valittu annoskoko4980g8435kcal404.2g334.4g601.4g256.8g
Annoskoko puolitettuna2490g4217kcal202.1g167.2g300.7g128.4g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458