Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g42g23kcal2.5g1.3g0.8g42g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 200g127kcal6g9.6g7g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)80g80kcal12.8g0.8g2.4g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)200g160kcal4.2g26g3.2g7.4g
Ketsuppi, Pirkka60g64kcal0.6g15g0g0.7g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)30g57kcal0.2g13.5g0.2g1.2g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g100g330kcal27g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g3374kcal161.6g133.8g240.6g102.6g
Valittu annoskoko996g1687kcal80.8g66.9g120.3g51.3g
Annoskoko puolitettuna498g844kcal40.4g33.5g60.2g25.7g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458