Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.3g0g
Sipulikuutiot Apetit63g16kcal0.8g3g0.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g13g38kcal2g0.9g2.9g0g
Maustepippuri, annos 1g6.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 627g1141kcal193.1g0g40.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2662kcal392.2g8g117.4g0g
Valittu annoskoko1040g1331kcal196.1g4g58.7g0g
Annoskoko puolitettuna520g666kcal98.1g2g29.4g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478