Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.3g0g
Sipulikuutiot Apetit75g20kcal0.9g3.6g0.2g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g15g45kcal2.4g1.1g3.5g0g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 752g1369kcal231.7g0g48.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g3195kcal470.6g9.6g140.8g0g
Valittu annoskoko1248g1597kcal235.3g4.8g70.4g0g
Annoskoko puolitettuna624g799kcal117.7g2.4g35.2g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478