Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Sipulikuutiot Apetit100g26kcal1.2g4.8g0.2g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g20g60kcal3.2g1.4g4.6g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 1002g1825kcal308.9g0g64.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3328g4260kcal627.4g12.6g187.6g0g
Valittu annoskoko1664g2130kcal313.7g6.3g93.8g0g
Annoskoko puolitettuna832g1065kcal156.9g3.2g46.9g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478