Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 34g245kcal0.4g0.1g27.5g0g
Sipulikuutiot Apetit113g29kcal1.4g5.4g0.2g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g23g68kcal3.6g1.6g5.2g0g
Maustepippuri, annos 1g11g0.3kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 1128g2053kcal347.6g0g72.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 564g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g4792kcal706g14.2g211g0g
Valittu annoskoko1872g2396kcal353g7.1g105.5g0g
Annoskoko puolitettuna936g1198kcal176.5g3.6g52.8g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478