Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g273kcal0.4g0.2g30.6g0g
Sipulikuutiot Apetit125g33kcal1.5g6g0.3g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g25g75kcal4g1.8g5.8g0g
Maustepippuri, annos 1g13g0.4kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 1253g2282kcal386.2g0g80.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 627g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g5325kcal784.2g16g234.8g0g
Valittu annoskoko2080g2662kcal392.1g8g117.4g0g
Annoskoko puolitettuna1040g1331kcal196.1g4g58.7g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478