Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Sipulikuutiot Apetit50g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g10g30kcal1.6g0.7g2.3g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 501g913kcal154.5g0g32.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1664g2130kcal313.8g6.4g93.8g0g
Valittu annoskoko832g1065kcal156.9g3.2g46.9g0g
Annoskoko puolitettuna416g533kcal78.5g1.6g23.5g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478