Porsaansuikalepata uunissa
Ruoka valmistetaan suuressa padassa, jota voi käyttää sekä liedellä että uunissa.
Siivuta herkkusienet, suikaloi yksi iso paprika, silppua kaksi keskikokoista sipulia, paloittele tomaatit kuutioiksi (tai käytä tomaattimurskaa).
Paista sipulia ja porsaansuikaleita oliiviöljyssä, lisää herkkusienet ja jatka paistamista hetki.
Lisää paprika, tomaatti, fondi, vesi ja kaikki muut mausteet paitsi suola ja mustapippuri.
Kypsennä uunissa 175 asteessa 1,5 tuntia.
Nosta pata uunista ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.
Kaada pataan myös ruokakerma.
Kypsennä ruokaa liedellä hetki, niin että ruokakermakin kuumenee kunnolla.
Lisää suolaa ja mustapippurirouhetta maun mukaan.
Tarjoa esimerkiksi pastan kanssa.
Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa
Tavoite79