Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu300g378kcal33g0.9g27g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g70g189kcal9.1g0g16.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g80g200kcal15.2g0g17.6g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g10g90kcal0g0g10g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana934g1787kcal114.8g1.8g151g0g
Valittu annoskoko467g893kcal57.4g0.9g75.5g0g
Annoskoko puolitettuna234g447kcal28.7g0.5g37.8g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594