Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1700g1275kcal32.3g272g3.4g17g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g800g1200kcal132.8g2.4g72g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g250g88kcal6.8g11.8g1.3g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g200g248kcal6g51.2g1.2g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g30g18kcal0.8g1.5g2.1g0.2g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6618g6104kcal362.6g711g189.2g48.4g
Valittu annoskoko3309g3052kcal181.3g355.5g94.6g24.2g
Annoskoko puolitettuna1655g1526kcal90.7g177.8g47.3g12.1g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368638