Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla
Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle
1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.
Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.
2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.
Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.
3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.
Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa
Niinpaniin