Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 15g34kcal0.8g2.6g2.1g0.9g
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.8g3.5g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g100g10kcal1.1g1g0.2g1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g70g176kcal11.2g1.1g14g0g
Basilika, tuore50g20kcal1.6g2.5g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g614kcal33.2g35g35.2g16g
Valittu annoskoko520g307kcal16.6g17.5g17.6g8g
Annoskoko puolitettuna260g154kcal8.3g8.8g8.8g4g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059