Mausteinen kana-tofusalaatti
1 ruukkusalaatti
2 kananrintaa
2 tomaattia
150 g marinoitua tai savustettua tofua
tuoretta basilikaa
2 rkl sweetchilikastiketta
1 rkl oliiviöljyä
ripaus sitruunanmehua, vettä
yrttimausteseosta (herbamare spicy tmv.)
(suolaa)
Käytä luomua jos mahdollista!
1. Valmista kastike makeasta chilikastikkeesta, oliiviöljystä ja sitruunasta, lisää mausteet ja hieman vettä, sekä lopuksi hienonnetut basilikanlehdet.
Laita kastike jääkaappiin maustumaan hetkeksi
2. Kuutioi ja paista tofu
3. "Revi" salaatti suht' isoiksi ja näyttäviksi lehdiksi.
Voit asetella lehdet laakealle astialle pediksi.
Jos lisäät suolaa voit tehdä sen tässä vaiheessa, ruususuola antaa hyvän säväyksen.
4. Kuori ja viipaloi kana
5. Viipaloi tomaatit
Asettele tomaatit ja kanat lomittain salaattipedille, ripottele kastiketta päälle, lopuksi lisää tofukuutiot, voit koristella annoksen basilikan lehdillä!
Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa
Desp