Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl13g117kcal0g0g13g0g
Tonnikala vedessä 300g313kcal67.3g0g4.5g0g
Sipuli kuivattu 15g41kcal1.6g5.3g0.2g5.3g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g40g100kcal4.8g19.6g0.2g0.2g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml300g450kcal6g7.5g45g0g
Herneet (Apetit)200g106kcal11.4g10.6g1.8g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g200g248kcal6g51.2g1.2g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g480g503kcal24.6g94.6g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g3755kcal243.4g377.6g137.6g11g
Valittu annoskoko1548g1878kcal121.7g188.8g68.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna774g939kcal60.9g94.4g34.4g2.8g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575