Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 130g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha479g795kcal91g0g47.9g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g200g150kcal8.2g25g1.6g0g
Porkkana 80g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g10g9kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g500g1650kcal80g310g10g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3036g5643kcal365.2g700.6g150g71.6g
Valittu annoskoko1518g2822kcal182.6g350.3g75g35.8g
Annoskoko puolitettuna759g1411kcal91.3g175.2g37.5g17.9g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716