Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g400g560kcal76g0g28g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1350g244kcal7.6g33.8g5.4g9.5g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g200g220kcal23g10g9.4g1g
Juusto, Arla Kadett 5%100g190kcal34g1.5g5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 14g102kcal0g0g11.5g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g2875kcal294.8g124g122g39.6g
Valittu annoskoko2376g1438kcal147.4g62g61g19.8g
Annoskoko puolitettuna1188g719kcal73.7g31g30.5g9.9g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019