Täytetyt kesäkurpitsat
2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä
Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.
Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.
Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.
Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.
Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.
Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.
Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa
Annfja