Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali suolaisessa vedessä pehmeähköksi.

Posta vesi , mutta ota siitä talteen noin puolidesiä myöhemmin lisättäväksi.

Muusaa kukkakaalit sauvasekoittimella vähän, lisää voi, ja jatkaa muusaamista, lisää kerma, valkoviinietikka ja valkopippuri.

Lisää välillä keitinlientä tee hieman perunamusia notkempaa, lisää juustoraaste ja muusaa vielä hetki.

Maista vielä suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 500g119kcal9g10.9g1.5g11.4g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g5g5.1kcal0g1.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl100g357kcal2g3g38g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2442g1787kcal68.6g31.2g149g23.4g
Valittu annoskoko1221g894kcal34.3g15.6g74.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna611g447kcal17.2g7.8g37.3g5.9g
Arvot/100g100g73kcal2.8g1.3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370130