Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman400g680kcal48g0g40g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g50g185kcal7g36.3g1.3g2.1g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g150g420kcal3.5g5.3g42g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g2911kcal146g88g189.4g5.4g
Valittu annoskoko749g1455kcal73g44g94.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna375g728kcal36.5g22g47.4g1.4g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144